/ Publicerad

Arctic Securities Filial Sverige ny medlem i Svensk Värdepappersmarknad

Arctic Securities Filial Sverige (Arctic Securities) är ny medlem i Svensk Värdepappersmarknad med verkan från och med 31 mars 2022.

Arctic Securities är en oberoende investmentbank som specialiserat sig på kvalificerad rådgivning till företag, analys, mäkleri och direktinvesteringar i fastigheter. Arctic Securities grundades 2007 i Oslo och 2015 påbörjades en internationalisering. Idag har Arctic verksamhet i Stockholm, New York och Hamburg, vilka har fokus på corporate finance, värdepappershandel och analys. Arctic Securities har i dagsläget ca 230 anställda, varav drygt 40 anställda vid bolagets filial i Stockholm.

Anna Hallsten, vd Arctic Securities Sverige:

–        Arctic Securities Sverige Filial är mycket positiva och hedrade över att ha blivit upptagna som medlemmar i Svensk Värdepappersmarknad (’SVPM’). Arctic Securities Sverige Filial ser mycket fram emot att aktivt deltaga i dialogen som rör utvecklingen inom värdepappersmarknaden, och tillsammans med övriga medlemmar i SVPM bidra till en värdepappersmarknad som är hederlig, rättvis och professionell.

Urban Funered, vd på Svensk Värdepappersmarknad kommenterar:

–        Vi är mycket glada över att kunna välkomna Arctic Securites som ny medlem hos oss på Svensk Värdepappersmarknad. Tillsammans med våra i dagsläget 24 medlemsföretag arbetar vi för att skapa en hållbar och konkurrenskraftig svensk värdepappersmarknad.

 

Vid frågor kontakta:

Urban Funered, vd, Svensk Värdepappersmarknad, urban@svpm.se

Pressmeddelande Arctic Securities